Magazinul Naturalis Casa Verde - Targu Mures PARTENERUL TAU PENTRU SANATATE !!! P-ta Victoriei Pasajul Subteran Mures Mall, deschis zilnic: Luni-Vineri 9.00-20.00, Sambata 9.00-18.00, Duminica 9.00-14.00. Va asteapta cu drag !
  • Magazinul Naturalis Casa Verde - Targu Mures va ofera:
  • Ceaiuri si tincturi, Suplimente alimentare, Produse solaris ,Produse apicole,Cereale, seminte si condimente naturale, Uleiuri presate la rece, Produse pentru slabit, Sapunuri si cosmetice pe baza de plante, Produse pentru plaja si protectie solara. PRETURI PENTRU TOATE BUZUNARELE !
  • miercuri, 29 august 2012


    Magazinul NATURALIS CASA VERDE  va ofera o gama de Uleiuri naturale 100%.


    Ulei de Argan - 100 ml

               Ulei de Argan BIO - presat la rece

    Are efect de antiîmbătrânire şi reducerea ridurilor.  -100 ml
    Extern: Se poate folosi  pe gât sau în jurul ochilor sau ca un adaos în crema de noapte. Poate fi folosit pe piele  pentru masaj, hidratare, anti-îmbătrânire, cicatrizant – pe corp şi faţă. Se aplică câteva picături de ulei pe întreaga faţă şi pe gât,  se masează. Se lasă să stea 15 minute apoi se îndepărtează. Se repetă în fiecare seară înainte de a merge la culcare.                                                                         
    Intern:, uleiul de argan are proprietatea de a reduce colesterolul, hipertensiunea arterială şi de a îmbunătăţi funcţia hepatică. Administrare: 5-10 picături /zi                                                                                                                                                                         
        Pentru corp: o lingură cu ulei de argan se încălzeşte în palme prin frecarea lor viguroasă, apoi se masează de jos în sus. Pentru femei însărcinate e foarte bun în prevenirea vergeturilor şi pentru elasticitatea pielii.                                                                                            
     Pentru păr: două-trei linguri cu ulei de argan (în funcţie de lungimea firului de păr) se aplică pe toată lungimea părului înainte de baie, de la rădăcină la vârf. Se masează uşor pielea capului şi se piaptănă uşor părul pentru o distribuţie omogenă a produsului. Se înveleşte părul într-un prosop fierbinte şi se lasă aşa 20 de minute. Apoi se spală părul cu şampon şi se clăteşte bine cu apă.  Se repetă de 2 - 3 ori pe lună şi părul va fi mai puternic, mai strălucitor şi mătăsos. Pentru părul uscat, se aplică o cantitate mică de ulei de argan pe vârfuri, fără a se clăti.        


    ULEI DE DIN SAMBURI DE STRUGURI -100 ml


                    Este un ulei cu un puternic rol antioxidant, contribuind la menţinerea elasticităţii vaselor de sânge şi la scăderea nivelului colesterolului. Ajută de asemenea la prevenirea hipertensiunii arteriale. Are rol de protejare a sistemului circulator, mărind totodată capacitatea de rezistenţă a sistemului imunitar. Stimulează regenerarea celulară, are efect antioxidant, dermonutritiv şi emolient. Fiind un ulei cu o consistenţă fină, uşoară, se absoarbe rapid în piele şi nu lasă urme grase.                                                                        
       Extern este folosit ca soluţie de masaj pentru piele, pe care o hrăneşte, previne uscarea sa, ajută la menţinerea tinereţii şi a elasticităţii naturale, regenerează şi revitalizează pielea. Este eficient în prevenirea şi reducerea ridurilor, mai ales a celor din jurul ochilor. Pentru tenul uscat o dată la trei zile se aplică pe piele ca atare, nediluat, se masează obrajii, pomeţii, fruntea şi gâtul, cu ulei din sâmburi de struguri.
     Utilizare internă: 5-10 picături /zi

     
    Ulei de macadamia - 50 ml
          Uleiul de macadamia este în special recomandat pielii fragile, în tratamentul vergeturilor, cicatricilor şi a ţesutului cutanat deteriorat, pentru tenul dezechilibrat. Are efect nutritiv şi acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii pielii.
    Este foarte emolient, hidratant, antirid şi cu o acţiune reparatorie, este bogat în vitaminele A1, B1, B2 şi minerale, antioxidanţi, combate radicalii liberi, protejează celulele, le hrăneşte având o capacitate mare de regenerare. Are proprietatea de a vindeca răni minore de suprafaţă ale pielii, arsurile solare.  Poate fi utilizat ca mască în cazul părului fragil şi îngrijire intensivă pentru mâini uscate. Uleiul din nuci de macadamia este ideal pentru masaj corporal sau facial, având consistenţa asemănătoare cu sebumul uman, se absoarbe foarte rapid în piele lăsând-o fină şi catifelată. A se utiliza de câte ori este necesar. În uz intern este indicat pentru prevenirea bolilor cardio-vasculare. Foarte utilizat în diverse reţete de salate, dulciuri şi semipreparate culinare datorită aromei deosebite.
    Administrare:5-10 picături /zi

     
    ULEI DE NUCA Bio - 100 ml
         Uleiul de nucă are un continut foarte bogat de  acizi grasi polinesaturati, acid linoleic, linolenic, oleic si putini acizi grasi saturati (palmitic si stearic). Are efect anticolesterol.
    Este eficient in curele de protectie a aparatului cardio vascular, in tratarea tulburarilor de stomac si intestine, in tratamentele teniazei,contra caderii parului (se aplica 10-20 de picaturi la radacina parului), varice, rani cronice, mastoza, afectiuni hepatice.

    Uleiul de nucă poate fi consumat atât ca atare în alimente, cât şi în scop terapeutic.


    Ulei din seminte de dovleac - 200 ml
               Este un produs bogat in acizi grasi nesaturati si fitosteroli . Se foloseste intern deoarece previne cresterea in volum a prostatei, are actiune antihelmintica, scade nivelul colesterolului, previne arterioscleroza si regleaza tensiunea arteriala. Se poate folosi extern pentru efectul antiinflamator, dermonutritiv si emolient.


    Ulei de Susan - 200 ml
               Cardinal – ulei de susan este unul dintre cele mai renumite uleiuri din bucataria orientala, atat datorita stralucirii sale deosebite, a parfumului usor si a gustului plin, dar si datorita versatilitatii sale in bucatarie.

    Consistenta sa il aseamana cu un sos care va darui un tonus aparte platourilor dumneavoastra. Este ideal in sotarea legumelor, sau in preparate cu fructe de mare.

    Uleiul de susan este si foarte rezistent la caldura, ceea ce inseamna ca este perfect pentru prajit, dar este savuros si in sosurile pe baza de otet in salate de spanac, sau de brocoli.

    Pe langa bogatia gustului, acest ulei ofera si un echilibru excelent de acizi grasi, care ajuta la diminuarea colesterolului.

     Ulei de Dovleac - 200 ml

          Cardinal – ulei de dovleac este un produs folosit inca din cele mai vechi timpuri datorita  calitatilor sale curative.

    Bogat in caroten, care ii da o culoare rosu rubin, dar si in vitamine precum A, D, E, F, K, acest ulei actioneaza in cresterea tonusului muscular, dar si asupra terminatiilor nervoase.

    In medicina traditionala, uleiul de dovleac se foloseste cu succes in preintampinarea sau ameliorarea alergiilor, afectiunilor gastrice, hepatice, de vezica, rinichi sau prostata.

    Intre efectele sale mai putin cunoscute sunt si reglarea producerii de insulina, si cresterea potentei masculine, dar si reglarea menstruatiei.


       Ulei de Soia presat la rece - 200 ml   

       Cardinal – ulei de soia este ulei presat la rece din boabe de soia alese cu grija, din culturi netratate chimic si nemodificate genetic. Prin procesul de fabricatie am obtinut un ulei  bogat in lecitina, omega 3 si omega 6, cu un continut bogat de acid arahidonic.

    Acest lucru il recomanda ca unul dintre cele mai bune remedii in reducerea colesterolului, ameliorarea ulcerului gastric si duodenal, sau obstructii intestinale. Datorita vitaminelor A si E din compozitia sa, uleiul de soia este un stimulent puternic al activitatii musculare, imbunatatind consumul de oxigen in tesuturi.

    Folosirea lui in alimentatie ajuta la tratarea unor afectiuni ale rinichilor, ale sistemului nervos, previne hipertensiunea arteriala si ateroscleroza, creste imunitatea organismului, imbunatateste metabolismul si activitatea intestinului.        

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu